Training: Leer ze anders leren

Ja, ik doe mee

Herken jij dat …

Je steeds ontdekt dat je niet al je leerlingen kan bereiken met jouw uitleg?

Je weet dat veel leerlingen ‘anders leren’, maar jij niet precies weet hoe?

Er steeds meer kinderen ‘vastlopen’ in het onderwijs?

Er steeds meer kinderen thuis zitten of problemen hebben op school?

Je soms zelf het gevoelt hebt handelingsverlegen te zijn, omdat je niet meer weet hoe je die leerling kan helpen?

Gevoel dat jij en je leerling elkaar soms niet begrijpen?

Je tijdens vergaderingen steeds het antwoord krijgt; “Als hij niet wil, heeft ie pech.” “zet je er overheen, geef hem maar ander werk”, maar je voelt je daar niet goed bij (en wil ‘dit’ veranderen)?

Hoe zou het voor je zijn als ik je leer wat ‘anders leren’ inhoudt?

Hoe zou het voor je zijn als:

Je de goede toon weet te pakken, zodat je ’s morgens de klas binnenkomt en je alleen nog maar voor leuke verrassingen komt te staan.

Je er echt kunt zijn voor alle leerlingen.

Je ziet dat alle leerlingen bij jou op de goede plek zijn

Ouders tevreden zijn en hun kind elke morgen met een gerust hart naar school laten gaan.

Hoe zou het voor je zijn als jij er voor kunt zorgen dat alle kinderen in jouw klas zich gehoord, begrepen en gezien voelen, dat ze vooruit kunnen en dat ze aan jou kunnen laten zien wat ze echt in huis hebben?

Ik heb een supergave, passende training voor je.

Ik leer je in 1 dag wat ‘anders leren’ is. Waarbij je 2 manieren hebt om lesstof te begrijpen en aan te leren.

Eén van die twee manieren is precies zoals je methode aangeeft, dus dat kan je al en dat die andere net iets anders is, maar heel goed samen gaat met de methode die je al kent.

Ik leer je hoe je iets ruimer en anders kunt gaan denken, zodat het lesgeven nog meer vanzelf gaat en jij, maar ook je leerlingen tevreden de dag afsluiten.

Ik leer je in 1 dag hoe je jouw klas zo kunt managen dat alles makkelijker gaat en dat niet alleen jij dat merkt, maar je leerlingen ook. Dat je je leerlingen veel beter gaat begrijpen en jij echt in gesprek gaat met je leerlingen in plaats van dat jij tégen je leerlingen praat.

In 1 dag leer ik je hoe je kunt zien welke leerlingen anders leren en hoe je daarin meegaat, zonder dat het je extra werk oplevert.

Leer ze anders leren

Op zaterdag 15 april geef ik een training van 10 tot 16 uur in mijn kantoor in Oss. We werken in kleine groepjes, zodat er voldoende tijd is voor individuele vragen, maar we ook met elkaar mee kunnen denken.

Ik wil graag dat je dit jezelf (en jouw leerlingen) cadeau geeft, dat je het jezelf gunt om met meer rust naar je werk te gaan. Zodat je vol vertrouwen je leerling kan helpen en weet dat het goed is zo. Want je weet at je goed bent in je werk, maar je wil ook graag dat het makkelijker kan.

Dus doe deze investering in jezelf.

Jouw investering in deze compleet verzorgde dag is €197,00

 

Ga het niet nog even zelf proberen, wacht niet af, maar schrijf je in

Aan het einde van deze training ga jij naar huis met een berg aan informatie en houvast om meteen de volgende dag mee aan de slag te kunnen gaan.

Niets is meer hetzelfde vanaf 15 april.
Je hele kijk op je leerlingen is veranderd, je herkent je leerlingen en ziet meteen hoe je ze kan helpen.
Aan het einde van de training ga je enthousiast naar huis met besluiten die ervoor zorgen dat jouw leerling kan stralen en jij straalt dan natuurlijk mee.